Koffie speciaalzaak met de meeste keuze

Le Mélangeur is een thee en koffie speciaalzaak in hartje Geldermalsen. We hebben een passie voor écht goede koffie en dat heeft zich vertaald naar een prachtig assortiment. 

De zaak is al langer een begrip op het gebied van thee en koffie. Sinds kort zijn we van eigenaar gewisseld en daarom gaan we met extra passie en een nieuwe look bouwen aan een verdere toekomst. Zoals u van ons gewend bent hebben we een zeer uitgebreid assortiment aan heerlijke koffie en thee in onze winkel in Geldermalsen. Kersverse eigenaresse Charlotte van Doesburg-Versteegh voorziet u graag van advies en uitleg over onze geweldige producten. Lees hier meer over ons aanbod, of kom gewoon gezellig langs om iets lekkers voor uzelf of een ander uit te zoeken!

19 soorten koffiebonen met zorg en liefde geselecteerd

In ons aanbod hebben we op dit moment 19 soorten koffiebonen opgenomen, allen 100% Arabica en van de beste kwaliteit. Geregeld lopen we tegen een nieuwe koffiesoort aan die we niet kunnen laten liggen, en zo breiden we het assortiment in onze koffie speciaalzaak gaandeweg uit met louter geweldige koffiesensaties. Onze koffiebonen zullen desgewenst door ons in de winkel worden gemalen, en zijn dan geschikt voor elk koffiezetapparaat. Natuurlijk kunnen we u ook ook alles vertellen over de diverse smaken en de herkomst van onze koffie. Dat kopje koffie wordt immers nóg lekkerder als u weet waar de bonen vandaan komen, niet?

Koffie speciaalzaak

Dé speciaalzaak voor koffie, thee en meer

Koffie en thee maken in combinatie met onze lekkernijen perfecte cadeaus – al dan niet voor uzelf. Zoek een lekkere smaak uit in onze koffie speciaalzaak en combineer dit met bijvoorbeeld onze handgemaakte bonbons en andere maatwerkchocola, die bij al onze klanten in de smaak vallen. We pakken het wanneer gewenst natuurlijk mooi voor u in. Ook vindt u bij ons heerlijke siropen – ideaal voor wie van een koffie met een smaakje houdt. En natuurlijk verkopen we allerlei prachtige en praktische accessoires om al die koffie en thee op de lekkerste manier te bereiden.

Kom langs in onze gezellige winkel

Onze gezellige koffie en thee speciaalzaak is te vinden aan Marktplein 16. Komt u gerust langs om op uw gemak een kijkje te nemen en te ruiken en proeven! Wij staan voor u klaar op dinsdag tot en met vrijdag van 9:30 uur tot 17:30 uur. Op zaterdag zijn wij open tussen 9:00 uur en 17:00 uur. Op maandag en zondag zijn wij even gesloten. Hopelijk tot snel!

Koffie speciaalzaak
Menu