Winkel in Geldermalsen voor koffie en thee

Onze winkel in Geldermalsen is een begrip in de hele regio. Onze koffie en thee speciaalzaak heeft de beste koffie en thee geselecteerd, waarmee u gegarandeerd een fantastische smaakbeleving in huis haalt. Bij Le Mélangeur vindt u maar liefst 100 soorten losse thee en 19 soorten koffiebonen, die we indien gewenst ter plaatse voor u malen. Maar ook voor heerlijke chocolade en accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u zichzelf of een ander trakteren, dan zult u bij onze winkel in Geldermalsen zeker slagen. En natuurlijk voorzien we u graag van persoonlijk advies. Eigenaresse Charlotte van Doesburg-Versteegh zal u met de nodige passie voor haar vak met een glimlach de deur uit laten gaan. 

Dé speciaalzaak voor koffie, thee en meer

Naast de vele mooie thee- en koffiesoorten vindt u in onze gezellige winkel in Geldermalsen ook heerlijke handgemaakte bonbons, nougat, koekjes en nog veel meer lekkers. En uiteraard zult u bij ons unieke en hoge kwaliteit thee- en koffieaccessoires vinden. Of u nu iets moois of lekkers voor uzelf zoekt, of voor een ander. Weet u niet zo goed wat u cadeau wilt geven? Dan helpen we graag bij het maken van een keuze. Komt u er écht niet uit? Dan hebben we eveneens de mogelijkheid tot het maken van een persoonlijke cadeaubon. 

Ons gehele assortiment kunnen we overigens ook bij u thuis laten bezorgen. Bestel wat u maar wilt telefonisch op 0345-582856 of per e-mail op info@lemelangeur.nl.

Winkel Geldermalsen

Het verhaal van onze winkel in Geldermalsen

De nieuwe eigenaar van Le Mélangeur is Charlotte van Doesburg-Versteegh. Ze is al vanaf 2008 werkzaam bij Le Mélangeur. Ooit begonnen als weekendhulp, maar sinds september 2020 de trotse eigenaar. Met trots en passie zet ze het bestaan van de thee en koffie speciaalzaak voort en zorgt ze ervoor dat iedereen in Geldermalsen en omstreken hier terecht kan voor de beste koffie, thee en chocola. Kom dus vooral een kijkje nemen in de gezellige winkel aan het Marktplein 16, en kom proeven en ruiken. We kijken uit naar je bezoek!

Komt langs bij Le Mélangeur

Kom bij ons langs in de winkel in Geldermalsen om onze producten ten volste te ervaren. U bent van harte welkom op dinsdag tot en met vrijdag van 9:30 uur tot 17:30, en op zaterdag van 9:00 uur tot 17:00 uur. Op maandag en zondag zijn wij gesloten.

Winkel Geldermalsen
Menu