Assortiment

Koffie

Koffiedrinken wordt een beleving als dit met zorg en aandacht wordt gezet. De zorg begint al bij het plukken van de koffiebonen. In onze koffie speciaalzaak vind je ruim 13 soorten koffiebonen van Mocca d’or en Illy. Zoek je goede bonen apparaat koffie of wil je graag advies over cafeïnevrije koffie? We beantwoorden al je vragen en malen de bonen vers. Zo geniet jij van je favoriete koffie in je eigen huis.

Thee

In onze thee speciaalzaak hebben we ruim 120 soorten thee voor je klaarstaan. Naast witte thee, groene thee en zwarte thee hebben we ook rooibos thee, fruit- en kruidenthee. Met het delen van onze kennis zet jij een goede kop thee in je eigen huis. Het lijkt een makkelijke dagelijkse handeling, maar het is eigenlijk een ware kunst en voor sommigen zelfs een ritueel. Ben je op zoek naar een leuke thee cadeauset om een ander mee te verrassen? Ook hiervoor hebben wij alles in huis.

Chocolade

De lekkerste chocolade en bonbons vind je bij ons in de chocolaterie. Ons hele chocolade bonbon assortiment komt bij Visser Chocolade vandaan. De speciaal gefermenteerde chocolade uit Tanzania vormen de basis voor wereldtop kwaliteit cacaobonen. 

Cadeaus en servies

Leuk om cadeau te doen of in huis te hebben; ons verschillende cadeau assortiment en servies! Kies uit het mooie Bunzlau Castle servies, mooie theepotten, keuken textiel of kant en klare cadeausets. Wil je iets persoonlijk samenstellen uit onze winkel? Dat kan natuurlijk ook, we pakken het graag mooi voor je in.

Menu