Over ons

In januari 2008 is Le Mélangeur opgericht in het authentieke beursgebouw uit 1888 in Geldermalsen. De koffie, thee, chocolade en servies zijn sindsdien niet meer weg te denken uit het dorp. Bij Le Mélangeur hechten we waarde aan mens en milieu, daarom zijn onze leveranciers ook zorgvuldig uitgekozen op kwaliteit en duurzaamheid. 

In de winkel staat team Le Mélangeur voor je klaar. Met flink wat jaren ervaring in de koffie en thee wereld geven we je het juiste advies en beantwoorden je vragen graag.

Eigenaresse Charlotte: Alles wat ik in mijn winkel verkoop is leuk en lekker. Maar van de verse thee word ik wel heel blij. Er is zoveel keus en het zijn allemaal bijzondere smaakcombinaties. 

Lysanne: Uit de winkel is het servies van Bunzlau Castle echt mijn favoriet. Alle motieven zijn uniek en alles is handgemaakt. Ik vind het zo mooi omdat alles bij elkaar past!

Claudi: Het lekkerste vind ik de Sicilia koffie. Deze is lekker sterk, maar niet bitter van smaak. 

Liesbeth: Ik vind de Picasso bonbons geweldig. Ze zien er spectaculair uit en ze smaken ook nog eens heerlijk. Een kunstwerk om naar te kijken.

Menu