Thee speciaalzaak in Geldermalsen

Van harte welkom bij Le Mélangeur, onze thee speciaalzaak met maar liefst 100 soorten losse thee. Al deze theesoorten zijn met liefde en zorg geselecteerd en uiteraard van de hoogste kwaliteit. Naast lekkere thee verkopen we in onze speciaalzaak ook verschillende soorten koffiebonen en wat lekkers voor erbij. Kom dus gerust even langs in onze gezellige en ruime winkel in het prachtige oude beursgebouw aan het marktplein in Geldermalsen. De nieuwe eigenaar Charlotte van Doesburg-Versteegh helpt u met liefde bij het maken van uw keuze. Ooit begon zij in Le Mélangeur als weekendhulp, en sinds kort is zij de trotse eigenaar. Zij kan als geen ander haar passie voor koffie en thee op een ander overbrengen, dus wees niet verbaasd als u met volle tassen en een grote glimlach onze koffie en thee speciaalzaak weer verlaat!

Meer dan 100 soorten thee in onze speciaalzaak

Het assortiment in onze thee speciaalzaak is heel erg groot. U kunt u bij Le Mélangeur meer dan 100 soorten losse thee vinden. We breiden ons assortiment geregeld uit met nieuwe heerlijke smaken, om zowel onszelf als u te blijven verassen. Niet voor niets zijn we een thee en koffie speciaalzaak! Of u nu reeds een theeleut bent of nog niet, door het assortiment in onze winkel wordt u het vanzelf. 

Thee speciaalzaak

Ook voor koffie, chocola en meer 

Onze thee speciaalzaak heeft niet alleen heerlijke thee, maar natuurlijk ook de beste koffiebonen. De koffiefanaat kan dan ook bij ons zeker slagen; we hebben 19 soorten 100% Arabicabonen. Komt dat gerust ruiken! Heeft u geen koffiebonenmaler tot uw beschikking? Dan malen we de bonen voor u in onze winkel.  

Bij Le Mélangeur vindt u trouwens ook de lekkerste chocolade. Laat u aangenaam verrassen door onze goddelijke handgemaakte bonbons en maatwerkchocolade, welke perfect combineren met ons assortiment aan koffie en thee. Tevens verkopen we allerlei accessoires die van uw theetijd of koffiemoment een extra fijne beleving maken. Denk aan mooie en prettig drinkende koffiemokken, en nog veel meer handigs en leuks. Leuk om te weten: ons gehele aanbod kunnen we bij u thuis bezorgen. Plaats uw bestelling telefonisch op 0345 582856 of per mail op info@lemelangeur.nl.

U vindt onze winkel hier

Onze koffie en thee speciaalzaak is te vinden aan het Marktplein nummer 16 in Geldermalsen. U bent meer dan welkom op dinsdag tot en met vrijdag van 9:30 uur tot 17:30 uur. Op zaterdag zijn we geopend van 9:00 uur tot 17:00 uur. Op maandag en zondag is onze winkel gesloten.

Thee speciaalzaak
Menu